Prima       Contact       Harta
Actualizat la: 16.11.2017
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      


Evenimente campaniei

“Construim viitorul acasă” este sloganul primei campanii naționale de comunicare despre dezvoltarea regională
La 1 aprilie 2015, Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) au lansat campania de comunicare despre dezvoltarea regională “Construim viitorul acasă”. Campania se desfășoară cu sprijinul Guvernului Germaniei și Uniunii Europene, oferit prin intermediul
1037

Spoturi radio
Prima   -  Construim viitorul acasă   -  Despre campanie

Construim viitorul acasă

  imprimare

Ministerul Dezvoltări Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agențiile de Dezvoltare Regională (ADR) desfășoară împreună cu partenerii internaționali mai multe proiecte de dezvoltare regională și locală. Rezultatul proiectelor implementate este vizibil, tangibil și afectează pozitiv direct și imediat largi categorii de populație: crearea serviciilor de salubrizare, construirea de apeducte și alimentarea cu apă curentă, sisteme de canalizare, recondiționarea locațiilor cu potențial turistic. Totuși, există și necesitatea de promova, mediatiza și transmite un mesaj clar către categoriile distincte de populație pentru a încuraja cooperarea și implicarea în proiectele în desfășurare precum și inițierea unor noi proiecte.

În acest sens, MDRC și ADR-urile, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și Guvernului Germaniei desfășoară campania de informare, cu genericul „Construim viitorul acasă”. Campania are drept obiectiv, încurajarea cooperării locale pentru elaborarea și implementarea proiectelor regionale de dezvoltare.

Produsele campaniei constituie 3 spoturi video și 3 spoturi audio, care fac o prezentare a proiectelor de succes din domeniul dezvoltării regionale, care au reușit să contribuie la creșterea calității vieții. Spoturile video și audio mizează pe dialogul dintre personaje – oameni simpli – precum și pe imaginile de la proiectele reale de dezvoltare regională, cu rezultatele tangibile din domeniu: crearea serviciilor de salubrizare, construirea de apeducte și alimentarea cu apă potabilă, recondiționarea locațiilor cu potențial turistic ș.a. Astfel, pe parcursul a două luni, 4 posturi TV și 2 posturi radio difuzează spoturile:

Spoturi video

Pe lângă spoturile video și audio, au fost elaborate și bannere care prezintă în formă grafică reușitele din domeniul dezvoltării regionale, pe regiuni de dezvoltare – Nord, Centru și Sud – și priorități: reabilitarea rețelelor de apă, canalizare și drumuri; îmbunătățirea mediului și atractivității turistice; și, diversificarea economiei și sprijinul pentru dezvoltarea sectorului privat (incubatoare de afaceri, zone economice libere, parcuri industriale).

Bannere:

   


Totodată, în cadrul campaniei de informare a fost elaborat și un banner general, care va prezenta și sintetiza în formă grafică reușitele din domeniul dezvoltării regionale la nivel de țară.Atât bannerele personalizate ale regiunilor de dezvoltare, cât și bannerul general al campaniei, vor fi plasate pe o serie de platforme online, precum și pe site-urile instituționale ale Ministerului Dezvoltării Regionale și cele ale Agențiilor de Dezvoltare Regională.

Suportul financiar și logistic pentru susținerea campaniei de informare “Construim viitorul acasă” este acordat prin intermediul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, care este gestionat de Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei (GIZ).

 
 
Arrow Prev

              

                           
                   
                   

                                                         

Arrow Next
      Ridică sus
Telefon de încredere:
(+373 22) 20-45-76
Tel.:(+373 22) 20-45-81
Fax: (+373 22) 22-07-48
  Adresa: MD-2005 mun. Chişinău, str. Constantin Tănase 9

Total vizitatori: 1754200 | Vizitatori ieri: 1292 | azi: 495 | Online: 37


Servicii