Prima       Contact       Harta
Actualizat la: 16.11.2017
 Facebook        Youtube         Flux RSS         Widget Informer      

Prima   -  Serviciul de presă   -  Noutăţi - La Tbilisi a avut loc Forumul de afaceri Georgia – Moldova

La Tbilisi a avut loc Forumul de afaceri Georgia – Moldova

  imprimare
27.04.2017   967 

Astăzi, Ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca a participat la deschiderea Forumului de afaceri Georgia - Moldova, organizat și desfășurat la Tbilisi în cadrul primei ședințe a Comisiei interguvernamentale moldo-georgiene. La forumul de afaceri moldo-georgian au fost discutate posibilitățile de cooperare bilaterală în vederea dezvoltării socio-economice, precum și oportunitățile de dezvoltare a businessului și comerțului între Georgia și Republica Moldova.

"Suntem bucuroși să participăm la un forum economic comun pentru a putea promova oportunitățile economice ale țărilor noastre. Sperăm că acest eveniment va crea o platformă de comunicare pentru reprezentanții businessului din ambele țări, precum și premise de identificare și realizare a proiectelor de dezvoltare comune, legăturilor de afaceri dar și va spori încrederea oamenilor de afaceri din Georgia pentru realizarea investițiilor în Republica Moldova", a precizat ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bîtca, la deschiderea forumului.

La rîndul său, oficialul georgian a exprimat disponibilitatea instituțiilor guvernamentale din țara sa de a dezvolta activități comune în vederea promovării oportunităților investiționale și dezvoltării proiectelor economice comune.

Amintim, în perioada 27-28 aprilie 2017, ministrul Vasile Bîtca efectuează o vizită de lucru în orașul Tbilisi, Georgia, unde participă la prima ședință a Comisiei interguvernamentale moldo-georgiene privind cooperarea economică. Vizita are drept obiectiv dinamizarea cooperării bilaterale în domeniul comercial-economic și sporirea operațiunilor de export - import în sectorul agricol, industriei alimentară, etc.

La eveniment participă oficiali de rang înalt ai ministerelor și instituțiilor guvernamentale din ambele state responsabile de implementarea politicilor de dezvoltare economică a țării.

 

27 aprilie 2017

Serviciul de presă al Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor

 

 

 

 

 
Arrow Prev

              

                           
                   
                   

                                                         

Arrow Next
      Ridică sus
Telefon de încredere:
(+373 22) 20-45-76
Tel.:(+373 22) 20-45-81
Fax: (+373 22) 22-07-48
  Adresa: MD-2005 mun. Chişinău, str. Constantin Tănase 9

Total vizitatori: 1754210 | Vizitatori ieri: 1292 | azi: 505 | Online: 47


Servicii